Jobberbjudande

Projektingenjör (gärna nyexaminerad) till Control Technologies i Stockholm

Som projektingenjör blir du en viktig del av vår projektgrupp. Du kommer arbeta i stimulerande projekt med den senaste tekniken och axla en nätverkande roll, där både interna och externa kontakter blir en naturlig del av arbetet. Räkna med en spännande vardag där du arbetar med ABB:s industriella styrsystem 800xA. I ditt ansvar ingår utveckling av kundspecifik applikation, samt att delta vid idrifttagning av kundens anläggning på site. Du kommer också arbeta med systeminstallation och konfiguration. Andra viktiga uppgifter blir att ta fram projektdokumentation och utbilda systemanvändare.

Det här är en varierande roll där du får möjligheter att arbeta med den senaste tekniken, i nära samarbete med kollegor och kunder. Vill du utmana dig själv och bygga grunden för en spännande framtid inom ABB, kan det vara dig vi söker. Var också beredd på goda utvecklings- och karriärmöjligheter.

http://new.abb.com/se/jobba-hos-oss/jobbannonser/details/59717990/projektingenj%C3%B6r-g%C3%A4rna-nyexaminerad-till-control-technologies-i-stockholm


Make a change

In a world suffering from pollution and in a highly competitive industry, National Electric Vehicle Sweden AB (NEVS) was founded with the determination to make a change. To improve by challenging the conservative and complex.

We believe, or in fact we know, that most people both want to do well and to find joy in what they are doing. So unlike most, we combine the two.

Now we are joining hands with strong technical, industrial and financial partners to become a leading manufacturer of electric vehicles aiming for our vision – to shape mobility for a more sustainable future.

We are building up a strong team in Sweden and China for this inspiring journey. If you feel that you want to be a part of this challenge and make a change – you should join us!

Our Engineering department is creating a strong foundation of skills for new technologies and innovations. We have a committed passion to create and deliver iconic and desirable global products suitable for volume production.

We are now looking for a new graduates Electrical Engineer!

Visit our webpage www.saabcars.com 

Mobility for a more sustainable future. Follow Us. Join Us

or klick on links below:

https://saabcars.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:101665/where:4

https://saabcars.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:101677/where:4

https://saabcars.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:101682/where:4

https://saabcars.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:101657/where:4

https://saabcars.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:101659/where:4

Join us at Nevs!


 

Är Du den skarpa hjärna vi söker?

RUAG Space i Göteborg har rymden som sitt arbetsfält. För andra gången genomför vi projektet Brains@RUAG på Chalmers. Vi har ett reellt problem som vi vill ha hjälp med att lösa, kanske är det just Dig vi letar efter? Vi söker studenter från årskurs 3,4 och 5 från följande program:

• 1 x Ingenjör med inriktning mot maskin
• 1 x Ingenjör med inriktning mot datorteknik
• 1 x Ingenjör med inriktining mot elektronik
• 1 x Ingenjör med inriktning mot industriell ekonomi/teknisk design

Genomförande Under en arbetsvecka, dvs måndag-fredag, vill vi att ni som team hjälper oss att lösa vårt problem som fram till arbetsveckan är hemligt.

Arbetsveckan kommer att se ut så här:

Måndag: Introduktion av problemet av ansvarig ingenjör på RUAG i Göteborg
Tisdag: 1 timme frågestund på RUAG i Göteborg om så önskas Onsdag: 1 timme frågestund på RUAG i Göteborg om så önskas Torsdag: 1 timme frågestund på RUAG i Göteborg om så önskas Fredag: Presentation och redovisning av lösningen för berörda personer på RUAG i Göteborg

Projektet kommer att kräva en heltidsinsats.

När: Projektet genomförs den 11-15 april 2016 (vecka 15) och teamen sätts ihop av RUAG Space.

Ersättning: 5.000 kronor/person (beloppet är skattepliktigt)
Ansökan: Är du intresserad? Då skickar du ansökan till: brainsatruag.space.se@ruag.com Vi vill ha ditt CV, personliga brev och betyg. Kom ihåg att ange vilken inriktning och termin du läser och märk ansökan “Göteborg”. Ansökningstiden är 2-10 februari 2016. Efter sista ansökningsdatum kommer vi att starta rekryteringen av deltagare.

Frågor? skicka ett mail till: brainsatruag.space.se@ruag.com
Vi ser fram emot att få just Din ansökan!


Jobberbjudande till Elektroteknologer

Hejsan!

Jag sitter som kampanjansvarig i CHARMkommittén och det börjar nu dra ihop sig för aspning av nästa års kommitté. Jag skulle önska att, om ni på sektionen har en informationskanal, ni bifogar ett meddelande från oss i CHARMk till studenterna på just er sektion.
Vissa sektioner har som jag har förstått nyhetsbrev, andra har kalendarier för en viss period som ett sätt att annonsera händelser. Så oavsett om ni använder brevduva, morsekod eller annat sätt att nå ut så har vi sammanfattat en text som ni kan använda:
”Vill du arrangera CHARM 2017, en av Nordens största arbetsmarknadsmässor? Aspa då Charmkommitén! Den 22/3 kl 18 håller vi vårt första asptillfälle. Vi kommer ha en info-kväll där vi berättar om hur det är att sitta i kommittén och det kommer även finnas möjlighet att tillverka ett fint asp-plagg. Vill ni veta mer om detta så håll utkik på våra sociala medier. Kom igen, det blir både kul och lärorikt!

Vänliga hälsningar,
CHARMkommittén”

Det är nämligen viktigt för oss att ingen känner sig bortglömd och att alla studenter får chansen att vara med!

vänliga hälsningar,

Marika Thorén

      Kampanjansvarig

      CHARMkommittén 2016

      marika.thoren@charm.chalmers.se

      www.charm.chalmers.se

      +46707-201540


Team ALMA

 

Hej! 

Vi är en marknadsplats för läxhjälp och vi erbjuder studenter att via vår plattform få möjlighet att jobba extra med läxhjälp och privatundervisning.
 
Vi skriver till er för att fråga om det kan vara något som era studenter på elektroteknologsektionen kanske är intresserade av? I så skulle vi gärna lägga upp en länk till vår sida någonstans på er webbsida som studenterna besöker för att söka extrajobb. 
 Om ni tycker detta låter intressant så hör gärna av er här på mejlen eller via telefon, så kan vi prata vidare! 
 

Vänliga hälsningar
 
Team ALMA 
info@almalaxhjalp.se
010-33 003 88

Kontakt

Telefon: Se Styrets info...
E-post: styret@etek.chalmers.se
Studievägledare Epost: lenasom@chalmers.se
Adress: Quarl Ankas väg 2, 412 96 Göteborg
Orgnr: 857202-2013
Bankgiro: 138-2373

En del av

chs

Inloggning