Sektionsbastu utöver det vanliga

Den 14/5 är det dags för en sektionsbastu utöver det vanliga! Detta kommer att vara något lite annorlunda mot vad vi är vana vid. Vi ska ha en nice dag med gott häng och trevliga människor i soliga Härryda. Detta är sista bastukalaset för Elektro innan ombyggnationen av området och kommer således vara ett tillfälle för hela sektionen att ha det trevligt tillsammans i naturen. (dessutom är samtliga E-studenter lediga både torsdagen den 14/5 och fredagen den 15/5, wiho!)
Bussen avgår 13.13 från kopparbunken och under dagen kommer man kunna underhålla sig med: kubb, slackline, frisbee, bastu, bad, lekar och en himla massa annat kul. Fram mot eftermiddagen/kvällen blir det grillning i solen och senare mys kring lägerelden och i sportstugan. Givetvis kommer bastun att vara varm och go. För allas trevnad bärs badkläder vid bastu och bad.
Denna gång kommer vi övernatta i området och innan avfärd på morgonen serveras sillis(”brunch”). För att övernattningen ska bli angenäm rekommenderar vi Starkt att liggunderlag/madrass och sovsäck/täcke medtas. Om du trots allt inte har möjlighet att övernatta får du kryssa i det i formuläret.
Ät en ordentlig lunch då grillning inte drar igång fören senare. Framåt kvällen kommer det även finnas dryck till försäljning.
För att vara med på detta spektakel anmäler ni er på följande länk, senast måndagen den 11/5https://docs.google.com/forms/d/1bbltuzSIsX83Iu44hAKEwfTZvsoHMQPjBhV4DJo-e4o/viewform?usp=send_form

 

Kontakt

Telefon: Se Styrets info...
E-post: styret@etek.chalmers.se
Studievägledare Epost: lenasom@chalmers.se
Adress: Quarl Ankas väg 2, 412 96 Göteborg
Orgnr: 857202-2013
Bankgiro: 138-2373

En del av

chs

Inloggning